Calendar Wiki
Advertisement

The 336 day calendar is made up of 5 months that have 30 days (150 days) and 6 months with 31 days (186 days). You're probably asking "Why not 28 days?" well, 5+6=11 so... It's still 308 days. Anyway, the 5 months that have 30 days are February, April, June, August, October. And the other 6 are the 6 remaining months, of course. Which are: January, March, May, July, September, November, December. Wait let me count... Those are actually 7 Lol! Let's say we remove December, since November is already the eleventh month of the year. The Romans will probably not like this, but they're dead, remember? We get to make the calendars now in this fandom. Hence the 336 day calendar is fixed. But, the calendar needs exactly 4 seasons, and 12/4 = 3 so 11/3=? 11 isn't divisible by 3. Let's say we have 1 season with 11 months. Hence problem fixed. This will be the longest season ever. This 1 season with be cut into 4 parts which are the former seasons. Since 11/4=2.75, each part will be 2.75 months long. Which is 2 months, 22 days, and 12 hours. 2 months and 22 days and 12 hours for each part means problem fixed, the season is now shorter. What other problems are on the way? That the year only has 336 days instead of 365? Yeah, you should get used to that.

Advertisement